English  

Szolgáltatásaink

  • Nyomdai előkészítés
  • Ofszet nyomtatás
  • Feldolgozás és kötészet
  • Logisztika

Termékek

  • Reklámanyagok
  • Könyvek
  • Termékkísérők
  • Ügyviteli nyomtatványok
  • Magazinok
  • Egyéb

Rólunk

1995-ben alakult meg a Szó-Kép Nyomdaipari Kft, amely kezdetben bérelt helyiségben, 8 fős létszámmal, szerény - ám igényes munkavégzésre alkalmas - gépparkkal kezdte meg tevékenységét...

Tisztelt Látogató!

A Szó-Kép Nyomdaipari Kft. vezetése és munkatársai nevében köszöntöm Önt. Nagy örömömre szolgál, hogy cégismertetőnkkel lehetőségünk nyílik bemutatni vállalkozásunkat, törekvéseinket a minőség és környezetvédelem iránti elhivatottságunkat.


1995-ben létrehozott nyomdánk - az akkori szerény keretek között is - a megrendelők maradéktalan kiszolgálását tűzte ki célul, amely törekvés mára mit sem változott. Üzletpolitikánk legfontosabb elemei - a korrekt árképzés, a határidők pontos betartása és a kifogástalan minőség - nem pusztán hangzatos szólamok, hanem mindennapi munkánk elengedhetetlen részei. Ügyfélorientált szemléletünk valódiságát a minőségi kiszolgálást biztosító humán és technikai erőforrások rendszere alapozza meg, amelyre biztonsággal építhetünk.


Korszerűen képzett, hivatásuk iránt elkötelezett munkatársak, precíz munkaszervezés és a kor követelményeinek megfelelő, folyamatosan megújuló géppark - mindezek együtt a Szó-Kép Nyomda minőségének és szolgáltatási színvonalának garanciái, amelyeket minőségirányítási és környezetközpontú irányítási tanúsítványunk is igazol. Tiszteljük ügyfeleinket és a tőlük kapott feladatokat, tiszteljük a hagyományokat, amelyeket nem csak megőrzünk, de innovációval társítva fejlesztünk is.


Bízom benne, hogy hamarosan még több ügyfelünk számára bizonyíthatjuk rátermettségünket és elhivatottságunkat.


Ezúton is köszönjük minden kedves megrendelőnknek, régi és új partnerünknek, hogy bizalmával, korrekt együttműködésével hozzájárult cégünk eredményeihez.

 

Üdvözlettel,
Szikszay Olivér

Ügyvezető igazgató

 

 

Technológia fejlesztések a Szó-Kép Kft.-nél:

A Szó-Kép Nyomdaipari Kft. 51,4 millió forint uniós támogatás nyert el a Komplex vállalati technológia fejlesztése pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 261,4 millió forint összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzés valósult meg.

részletek...

"Rendkívül szerencsés vezetőnek nevezhetem magam, mert munkatársaim mellett - komoly nyomdaipari tapasztalattal rendelkező - szüleimre is számíthatok vállalkozásunk mindennapjaiban. A nemzedékek együttmunkálkodása nem csupán a tradíciók átörökítését biztosítja, de olyan különleges légkört is teremt, amely személyes minőséggé válva egyedi hozzáadott értéket képvisel s ez az érték valamennyi munkánkon fellelhető."

Kérjen ajánlatot!

1158 Budapest, Késmárk utca 24
Tel: +36 1 410-2504, +36 1 414-0826
Fax: +36 1 410-1863
E-mail: email

Web: Stonebridge